Algemeen Wonen

Tip: Cementtegels bij designtegels.be

design tegelsAl een geruime tijd wilde ik de oude tegels van mijn badkamer vervangen door prachtige nieuwe Cementtegels. Na vele aanbieders gesproken te hebben was er geen bedrijf die mij kon overtuigen. Simpelweg omdat de prijzen van deze aanbieders zeer prijzig waren. Zodoende nam ik een kijkje op het internet tegenwoordig is alles wel te vinden op het internet. Nu was dit ook weer het geval! Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht op de website designtegels.be. In het assortiment van dit bedrijf werd een grootschalig assortiment aan Cementtegels aangeboden. Ik bekeek de prijzen en ik kon mijn ogen werkelijk waar niet geloven. In verhouding met de andere aanbieders was dit bedrijf stukken voordelig. Na berekeningen kwam ik op een bedrag uit dat super voordelig was. Vandaar dat ik dan ook in zee ben gegaan met design tegels!

Cementtegels

Top kwaliteit geleverd!

Enkele dagen na contact kwam het personeel dan ook langs. Na een dag hard werken waren al de tegels dan ook geplaatst in mijn badkamer. Het eindresultaat is dan ook schitterend. De tegels zien er prachtig uit en door de belichting van buiten komen de kleuren van de tegels nog mooier naar boven. Er is top kwaliteit geleverd en dankzij design tegels is mijn badkamer weer prachtig!

Kwaliteit