Algemeen Wonen

Onze droom : een monoblock zwembad

Bodyfit_proj_Bloemendaal_06_zwembad-300x3001Vanaf kleins af aan wilde ik al een zwembad hebben en daarom ben ik mijn hele leven er mee bezig geweest om geld te sparen voor mijn droom en het ook echt werkelijkheid te maken.Een aantal maanden geleden was het dan eindelijk zo ver en werd het bouwproces in gang gezet en mijn eigen monoblock zwembad werd gebouwd.Natuurlijk was ik zo enthousiast dat ik niet kon wachten om er eindelijk een heerlijke duik in te nemen en er volop van te gaan genieten voor de rest van de tijd.Na een aantal weken was het project klaar en stond mijn eigen zwembad prachtig in de tuin helemaal klaar voor gebruik.Bodyfit_proj_Wassenaar_05_zwembad-300x3001

De beste keuze

Elke dag neem ik een heerlijke duik in mijn monoblock zwembad en geniet ik er met volle teugen van, ook mijn vrienden en familie komen regelmatig langs om er eens heerlijk van de genieten en drinken we er wat lekkers bij.Aankomende zomer hou ik natuurlijk een geweldig feest waar ook de gasten van het zwembad gebruik kunnen maken.Ik ben erg blij dat ik van mijn droom werkelijkheid heb kunnen maken en dit is werkelijk de beste keuze die ik ooit heb gemaakt en krijg er ook zeker weten geen moment spijt van.Houten_zwembad_Bodyfit1