Algemeen Verbouwen

INOX balustrades bij INOXvakman.be; Type 2

INOXvakman staat voor ambachtelijk vakmanschap, maatwerk en 100% INOX materialen. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van prachtige INOX elementen op maat, waaronder INOX balustrades. Een balustrade is een extra dimensie binnen uw woning, kantoor, op uw balkon, (dak)terras of in uw tuin en wij willen hierbij altijd die extra ‘wow factor’ realiseren.

De mogelijkheden op het gebied van een passende INOX balustrade zijn eindeloos, vandaar dat wij op onze webshop INOXvakman.be een viertal  ‘TYPEN’  presenteren. Onderstaand wordt TYPE 2 toegelicht, de INOX glas balustrade.inox

 

Glas balustrade INOX Type 2 is een prachtige balustrade, waarbij het glas en het INOX mooi gecombineerd worden tot een passend geheel. Een moderne balustrade, waarbij glasplaten tussen INOX staanders geplaatst worden, vastgezet met glasklemmen. U heeft hierbij de keuze uit diverse typen glasklemmen, van eenvoudige tot zeer luxe. Bij montage op de vloer adviseren wij het gebruik van kapjes. Bij montage tegen de zijkant van het bordes wordt gebruik gemaakt van steunen. Ook hierbij kunt u kiezen uit diverse soorten steunen, van basis tot luxe.

Wat uw voorkeur ook heeft, wij zijn er zeker van dat wij uw droombalustrade kunnen realiseren. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst. Wenst u een prijsindicatie, maak dan gebruik van ons ‘INOX balustrade offerte aanvraag formulier’. Wij begrijpen de behoefte aan een prijsindicatie op maat. U wilt tenslotte een beeld krijgen bij wat u kunt verwachten en waar u aan toe bent. Binnen het online offerte aanvraag formulier verzamelen wij de belangrijkste gegevens, waarmee wij veelal reeds een (ruwe) prijsindicatie af kunnen geven. Indien deze prijsindicatie past bij zowel uw wensen als binnen uw budget, inventariseren wij alle specifieke eisen en wensen, waarna veelal een afspraak op locatie ingepland wordt, zodat wij de INOX balustrade gedetailleerd kunnen inmeten.