Wonen

Ardenner split binnen 1-3 werkdagen geleverd bij Siergrind33.nl

Ardenner split

Ardenner split kopen? Siergrind33 heeft een grote hoeveelheid Ardenner split altijd op voorraad. Hoeveel kilogram Ardenner split u ook nodig heeft, Siergrind33 kan het binnen 1-3 werkdagen op een gewenste locatie hebben. Ook wanneer u zoekt naar andere split of zelfs kiezelstenen, bij Siergrind33 is het compleet assortiment meteen uit voorraad leverbaar. Zo kunt u meteen aan de slag met het leggen van het grind. Niet tevreden met Ardenner split? Bij Siergrind33 kunt u uw bestelling gewoon binnen 14 dagen, zonder reden, annuleren!

Siergrind33

Wanneer u kijkt naar grind en split zit er wel degelijk een verschil tussen deze stenen. Siergrind wordt gevormd door de natuur. Het grind is geslepen door het water en heeft hierdoor een ronde vorm gekregen. Split wordt niet zo gewonnen. Split wordt namelijk machinaal gemaakt. Stenen worden in grote brokken gedolven en vervolgens in het formaat, die nu aangeboden worden, gebroken. Hierdoor heeft split scherpere randen en ziet het qua vormgeving niet hetzelfde uit als grind. Split is leverbaar in verschillende formaten omdat de stukken rots worden gezeefd met verschillende afmetingen. Ook grind wordt in verschillende formaten gewonnen langs de rivieren.

 

Om split aan te leggen is het aan te raden om, net als bij het grind, een antiworteldoek te gebruiken. De doek zorgt ervoor dat onkruid geen kans krijgt zich door het split te maneuvreren. De antiworteldoek is in verschillende maten leverbaar. Leg de antiworteldoek, voordat u split gaat plaatsen, op de eindpunten vast. Zo zorgt u ervoor dat het doek niet wegwaait wanneer u het grind gaat leggen. Meer tips of trucs over hoe u het best kiezelstenen kunt gaan plaatsen bekijkt u op Siergrind33. Zij leggen u alles stapsgewijs uit zodat u een mooi eindresultaat in de tuin krijgt.