Algemeen Gebouw

Akoestiek voor wand en plafond gevonden

akoestiek Wand en plafond akoestiek

Regelmatig krijgen wij consultants over de vloer, die ons adviseren over de werkomgeving, manieren van werken of tools die gebruikt kunnen worden tijdens het werk. Niet lang geleden had ik een consultant op het gebied van werksfeer ingeschakeld en die heeft mij veel verteld over het toepassen van materialen voor akoestiek. Wij wilden akoestiek toepassen voor een betere sfeer in het gebouw. Dat kon ik doen door middel van panelen aan de wand en het plafond. Dat was erg interessant en daarom ben ik al snel in gesprek gegaan met Akoestiek by Cvousplait. Zij zijn de grote specialist op het gebied van akoestiek en konden mij natuurlijk adviseren. Wij hebben een behoorlijke investering gemaakt, omdat de akoestiek op elke verdieping goed moest zijn!
akoestiek

Toepassen voor een goede werksfeer

Het kantoor wordt al snel saai en daarom heb ik van deze mogelijkheid gebruik gemaakt door de kiezen voor frisse kleuren voor aan de wanden en plafonds. Het geluid klinkt overal zacht en warm, de sfeer is fris en gemoedelijk en mijn collega’s zitten allemaal met een lach te werken. Ideaal!

Wil jij ook akoestiek toepassen voor een goede werksfeer? Dan kan ik je een gesprek met Akoestiek by Cvousplait aanraden. Zij weten wat er in welke ruimte nodig is en kunnen jou ook uiteraard helpen met de uitvoering. Het is echt een aanrader! Ons kantoor is nu een heerlijk omgeving om te zijn.

Welke manieren passen jullie toe om de werksfeer op kantoor optimaal te houden? Ik ben erg benieuwd!