Algemeen Meubel

Teak bed koopt u hier!

Binnenkort gaan wij verhuizen naar Brussels. Wij hebben onze oude meubelen al te koop gezet op het internet en de rest van de meubelen weggegeven aan het goede doel. De producten voor het nieuwe huis hebben wij al aangeschaft. Het enige dat wij apart wilden laten maken is een Teak bed. Bij veel bedrijven is dit helaas niet mogelijk. Om toch een poging te wagen, ben ik het internet opgegaan om de verschillende aanbieders te bekijken en te vergelijken. 

Zoekenfoto3

Toen ik de zoekwoorden intikte, kreeg ik een interessant berichtje van mijn goede vriend. Hij zei namelijk dat ik eens moest kijken bij Teakhoeve. Daar zouden zij namelijk een Teak bed hebben die geschikt is voor mij en mijn vrouw. Zij kunnen namelijk een Teak bed op maat laten maken. Wij zitten nogal met een krappe ruimte en moeten dit dan ook goed laten maken door iemand. Gelukkig kreeg ik te horen dat de Teakhoeve ons hierbij zou kunnen helpen. Om toch nog zeker te zijn, heb ik contact opgenomen met het bedrijf.

Contactfoto2

De telefoon werd vriendelijk opgenomen door een van de medewerkers van het bedrijf.  Nadat ik mijn probleem had uitgelegd, kon de medewerker mij direct helpen met mijn vraag. Geweldig bedrijf! Nu weet ik dan ook waar ik voortaan mijn producten ga aanschaffen voor in huis. Ook raad ik deze website zeker bij vrienden en familie aan, er valt namelijk genoeg te vinden op de geweldige website van dit bedrijf!