Algemeen Wonen

Een mooie tuinstijl met onze loungebank

loungebank

loungebank

Nieuwe tuinstijl creëren

Nu wij eindelijk een mooi nieuw huis hebben met een grote tuin, kunnen wij een mooie tuinstijl gaan creëren! Wij wilden graag dat onze tuin met ons huis overeen zou komen, zodat er een fijne ambiance zou ontstaan. Een van de eerste aankopen die wij toen deden, was een loungebank! Wij gingen online op zoek naar inspiratie om een nieuwe tuinstijl te creëren en toen kwam wij op de website van Dutch Riviera terecht.

Bij Dutch Riviera zagen wij een prachtige witte loungebank en toen wist ik eigenlijk al meteen dat ik die wilde hebben. In de tuin gaan wij grote donker grijze tegels laten plaatsen, daar staat een witte loungebank natuurlijk wel erg mooi op.

Interieur

Veel kennis van interieur heb ik niet, maar een vriendin van mij heeft ons geholpen met de inrichting van ons huis. Voor onze tuin wil ik eigenlijk hetzelfde. Nu hoef ik dus alleen maar te spiegelen wat er in het huis gedaan is en dat vertalen naar tuinmeubelen en dergelijke!

Ik beleef veel plezier aan onze tuin en de inrichting ervan. Met de meubels van Dutch Riviera zijn wij ook ontzettend blij! Wat vinden jullie ervan?