Woning en Tuin

Zoekt u een stijlvolle matrix tafelpoot?

Ik heb een aantal maanden geleden een grote ronde tafel gekocht met zwarte accenten alleen heb ik het online besteld dus niet in het echt kunnen bekijken. Mijn man en ik merken wel dat hij iets te laag is voor ons omdat we allebei aan de lange kant zijn. We hebben dan ook wel een tafel nodig die bij ons lengte past zodat het comfortabel is natuurlijk. Ik ga de tafel niet verkopen of weg doen omdat dat onnodig is omdat ik een matrix tafelpoot kan aanschaffen hiervoor. Ik ben daarom online opzoek gegaan naar matrix tafelpoot, ik kwam op de website meubelpootjes terecht. Hier verkopen verschillende tafelpoten, tafelonderstellen en haarspeldpoten. Ze hebben een groot assortiment aan verschillende matrix tafelpoten in verschillende stijlen. Ze hebben bijvoorbeeld stalen poten in het goud in een punt vorm, maar dan ook stalen poten in een vorm van een barpoot. Wanneer uw meubels niet meer passen bij uw interieur of net zoals mijn situatie te kort zijn is een matrix tafelpoot een slimme oplossing voor de situatie. Ze hebben verschillende stijlen poten, modern, klassiek of strak, vierkant of een rondmodel het kan allemaal. Op de website kunt u kiezen voor lagere of hogere tafelpoten. Ik wil graag een matrix tafelpoot omdat dit het best past bij onze tafel en interieur. Ik zag meteen door de foto dat de matrix tafelpoot zou passen bij ons huis. De matrix tafelpoot is makkelijk te bevestigen d.m.v.  schroeven, het is hoogwaardig koud getrokken staal. Als ik de matrix tafelpoot heb besteld heb ik 24 maanden volledige garantie. De matrix tafelpoot is voorzien van een poedercoating waardoor hij geschikt is voor binnen en buiten. Wel wordt er aangeraden om onder de matrix tafelpoot een vilt te plakken zodat er geen beschadigingen ontstaan tijdens het schuiven. De matrix tafelpoot is in de vorm van een soort spin, hij is in hoogte verstelbaar en aan de onderkant dichtgelast. Wel moet u er rekening mee houden dat er geen schroeven worden bijgeleverd en u die zelf moet bij bestellen omdat dit afhankelijk is van de benodigde lente en dikte van het meubel. De poten zijn gemaakt van koud getrokken staal en daardoor van hoge kwaliteit.

Wilt u een matrix tafelpoot of iets anders? U vindt het hier!

Het is een overzichtelijke website met genoeg informatie over het product dat u zoekt. U heeft 2 jaar garantie op alle producten die ze verkopen op de website. Sinds 2008 hebben ze een hardwerkend team die werkt aan kwalitatieve producten. Ze hebben veel verschillende soorten producten waar u uit kan kiezen, en ze verkopen ook kleine onderdelen die u bijvoorbeeld mist of kapot zijn gegaan. Er staat ook duidelijk aangegeven wat er bij het product wordt meegeleverd of wat juist niet.

Bekijk de poten eens op de website

Ik heb goede tafelpoten gevonden, nu kunnen mijn man en ik aan tafel eten op een comfortabele manier. Ik raad de website dan ook aan omdat:

  • U goede kwaliteit producten krijgt
  • U veel keuze heeft
  • U 2 jaar garantie heeft op uw product

Als u meer wilt weten dan kunt u natuurlijk de website bezoeken.