Wonen

Raamdorpel van Belgisch hardsteen bij NATUURSTEENvakman.nl!

Raamdorpel van Belgisch hardsteen

Een raamdorpel op maat bestelt u online voordelig & eenvoudig bij NATUURSTEENvakman.nl! Met een prachtig assortiment raamdorpels van topkwaliteit Belgisch hardsteen kiest u voor functioneel, duurzaam, maar vooral ook voor sfeer en stijl. Schuin aflopende onderdorpels, ook wel ‘buiten vensterbank’ genoemd, zagen wij in eigen natuursteen zagerij perfect op maat en leveren wij voor de beste prijs snel bij u thuis. Raamdorpels bij NATUURSTEENvakman.nl: Voordelig, Op maat, Zorgvuldig Afgewerkt & Snel in huis!

 

Een raamdorpel van Belgisch hardsteen; Sfeer & Stijl!

NATUURSTEENvakman

Wanneer u op zoek bent naar een raamdorpel van hardsteen is de keuze enorm, Belgisch, Chinees Vietnamees en hardsteen en dan nog eens alle stenen die hier ‘op lijken’. Bij NATUURSTEENvakman.nl is het heel duidelijk: Al onze raamdorpels zijn gemaakt van topkwaliteit Belgisch Hardsteen, de ‘echte’ blauwe steen uit Henegouwen. Met haar prachtige structuur en kenmerkende kleurtint is dit simpelweg de mooiste hardsteen soort.

 

Met een raamdorpel van Belgisch hardsteen zorgt u voor een ‘stijlvolle touch’. Een prachtige raamdorpel van Belgisch hardsteen zorgt voor een mooie, natuurlijke & levendige uitstraling, maar ook voor een authentieke en stijlvolle look. Onze raamdorpels betreffen (licht / blauw) gezoet Belgisch hardsteen. Met die kenmerkende (lichtere) blauwgrijze tint van authentiek hardsteen en mooie accenten en tekeningen (fossielen en witte aderen) een meerwaarde voor iedere gevel! De gezoete afwerking is de traditionele bewerking van Belgisch hardsteen die zorgt voor optimale situatie op het gebied van onderhoud. Slijtage is niet snel zichtbaar, evenals vuil, en vochtopname is minimaal. Daarnaast zorgt deze bewerking voor die kenmerkende ‘matte schijn’ van Belgisch hardsteen.

 

Heeft u vragen, of wilt u meer weten? Bezoek onze website, stuur ons een e-mail, bel met 1 van onze medewerkers, of breng een bezoek aan onze natuursteen zagerij. LET OP: Dit kan alleen op afspraak.