Woning en Tuin

Hoe maak je de keuze voor de beste pooldeck?

moderne tuinsets

Wanneer u overweegt wat het beste oppervlak voor uw zwembad is voor u en uw gezin, kan het nuttig zijn om u te concentreren op enkele belangrijke beslissingsfactoren. Om u te helpen hebben we een lijst samengesteld met enkele van de meest voorkomende factoren die van invloed zijn op de beslissingen van onze klanten als het gaat om het kiezen van het beste pooldeck.

Waar u rekening mee zult moeten houden:

  • Look en feel
  • Betaalbaarheid
  • Duurzaamheid en levensduur
  • Gemak van onderhoud
  • Wat past het meest bij uw huis

De look en feel

Het is goed om alvorens verschillende pooldeck-opties in combinatie met de prijzen te onderzoeken, zodat u de perfecte look en feel kunt vinden die bij uw stijl past. Voor sommige van onze klanten geldt: Hoe luxer het pooldeck, hoe beter. Andere klanten zijn minder geïnteresseerd in luxe en meer in design en geven de voorkeur aan een moderne betonlook. Echter zijn beton lissé en beton ciré nog altijd de meest populaire keuzes.  

Betaalbaarheid

Zoals bij elke aankoop, is de prijs belangrijk en moet deze worden overwogen bij het bepalen van het beste pooldeck. Wanneer u contact maakt met een bedrijf als het onze, Betondecor, kunt u leunen op de expertise van ons team om het pooldeck te bepalen dat u de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt. En welke binnen uw budget blijft!

Duurzaamheid en levensduur

Zowel duurzaamheid als een lange levensduur zijn belangrijk wanneer u overweegt welk zwembaddek het beste bij u zal passen. De oplossing is onderzoek! Met veel verschillende opties voor pooldecks, zult u wat tijd moeten besteden aan het onderzoeken van betrouwbare bronnen om meer te weten te komen over hoe duurzaam de specifieke pooldecks zijn.

Een belangrijke factor bij duurzaamheid is, bijvoorbeeld, waar u woont. Woont u in een nat klimaat? Onderzoek dan goed hoe vocht een negatieve invloed kan hebben bij de verschillende soorten betonnen decks en wat er kan worden gedaan om de schade te beperken.

Gemak van onderhoud

We zijn allemaal verschillend en we hebben allemaal verschillende grenzen als het gaat om hoeveel tijd we zouden willen besteden aan het schoonmaken en onderhouden van ons zwembadterras. Neem daarom altijd even de tijd om de gemiddelde hoeveelheid onderhoud te onderzoeken die nodig is bij de verschillende soorten zwembadterrassen, zodat u de juiste keuze voor u zou kunnen maken.

Wat past het meest bij uw huis

Last but not least, een andere belangrijke beslissingsfactor is hoe goed het zwembadterras past bij de algehele architectuur en stijl van uw huis en landschapsarchitectuur. Moderne architectuur werkt namelijk het beste met de strakke lijnen van een betonnen pooldeck. 

Bron: https://betondecor.be/