Wonen

Gebruik jij reflectiefolie?

Maak jij gebruik van reflectiefolie? Zelf ben ik een beetje aan het orienteren wat ik het beste kan gebruiken voor het kweken. Sinds een aantal maanden ben ik echt intensief bezig met kweken. De planten zijn al aardig groot geworden en de eerste groenten hebben wij kunnen plukken. Echter begin ik te merken dat de temperatuur in onze kas nogal schommelt en daar baal ik behoorlijk van. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing hiervoor. De planten laten zitten en de kas dichtmaken is natuurlijk geen oplossing.

De reflectiefolie gevonden

Zo ben ik op het internet gaan zoeken en kwam ik terecht op de website van De Hobbykweker. Op deze website vond ik de reflectiefolie al meteen en dit wilde ik graag gaan bestellen. De prijzen die zij hanteren zijn ook nog eens aan de lage kant. Wel zo prettig om te weten is dat je ervoor kunt kiezen om het te bezorgen of dat je het in de winkel haalt.

Zelf heb ik ervoor gekozen om het te laten bezorgen. Nog geen twee dagen later had ik de bestelling al in ontvangst en was ik druk bezig met het monteren van de reflectiefolie.