Vakantie

Vakantiepark Frankrijk geboekt!

Vakantiepark Frankrijk geboekt en ik kan niet wachten totdat wij mogen! Onze verbouwing heeft nu eenmaal aardig wat tijd en moeite gekost. Zo hebben wij afgelopen weekend de laatste hand verricht en zijn wij officieel klaar met verbouwen. Dit willen wij optimaal vieren door er een weekje tussenuit te gaan! Wij zijn onze gehele leven al fan van Frankrijk en hier zullen wij ons weekje gaan verblijven. Samen met mijn partner zijn wij op het internet gaan zoeken naar een geschikte vakantiepark om een verblijf te boeken. Echter viel het aanbod mij nogal tegen. Niet zozeer de parken, maar wel de hoge kosten die worden berekend. Ver buiten ons budget en daar zit ik niet op te wachten.

Vakantiepark Frankrijk ingevoerd

Zodoende heb ik het even laten gaan en ben ik eerst boodschappen gaan halen. Toen ik thuis kwam heb ik ervoor gekozen om nog eens op het internet te gaan zoeken. Ditmaal kwam ik terecht op de website van FranceComfort. Op deze website merkte ik al meteen dat je hier diverse vakantieparken in Frankrijk kunt vinden. Met name in de kosten zag ik al meteen verschil. Dit bedrijf is namelijk een stuk lager vergeleken met wat ik elders had gezien. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om mijn partner te gaan verassen met een schitterende vakantie.

Mijn keuze is gevallen op een vakantiepark in het zuiden van Frankrijk. Heerlijk om alsnog onder de Franse zon te mogen genieten van de meest smaakvolle wijnen! Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is dat wij kunnen vertrekken.