Wonen

Een schutting van de Nr.1 aanbieder in Nederland: Schutting33.nl

Topcollectie schuttingen bij Schutting33.nl

Wilt u een schutting bestellen? Bekijk de topcollectie schuttingen bij Schutting33.nl. Wanneer u kijkt naar het aanbod van schuttingen, ziet u direct dat Schutting33 kwalitatieve collectie aanbiedt tegen de scherpste prijs. Schutting33 staat al jaren bekend als de Nr. 1 aanbieder van schuttingen online. U kunt eenvoudig en snel online een bestelling plaatsen door de stappen te doorlopen. Gaat u binnenkort kiezen voor Schutting33.nl? Wacht niet langer, bezoek de webwinkel en ga meteen online bestellen.

Tijdloze uitstraling

De afmetingen van een tuinschutting betonplaat zijn: 200x40x3,5 centimeter. 200 centimeter lang, 40 centimeter hoog en 3,5 centimeter dik. De betonplaten worden meestal met vijf op elkaar gestapeld. Zo komt u uit op een hoogte van twee meter. Dit is de standaard hoogte van een tuinschutting beton bij een woning. Wilt u uw beton schutting wat hoger hebben? Dan kunt u ook 6 of 7 schuttingdelen beton op elkaar stapelen. De betonpalen worden geleverd op dezelfde hoogte als de betonplaten. Schutting33 adviseert u graag over de juiste hoogte van uw tuinschutting beton. Neem contact op met de klantenservice van Schutting33 die u graag hierbij helpt.

Advies op maat

Naast online de prijs berekenen, kunt u ook gewoon online een offerte aanvragen voor een schutting. De offerte wordt z.s.m. voor u opgesteld. U krijgt altijd binnen 24 uur een offerte toegestuurd. Ook kunt u langskomen in de showroom van Schutting33. De showroom is 6 dagen in de week geopend, u kunt alle vragen stellen over de schuttingen en ook maken ze een offerte op maat voor u op. Zo krijgt u advies op maat en een duidelijk kostenoverzicht. De showroom en showtuin is gelegen in Venlo (Limburg). U kunt een bezoek brengen zonder een afspraak te maken.