Verbouwen

Woonkamer voorzien van een authentieke uitstraling met houtlook vloertegels

Wanneer u een authentieke en warme sfeer wilt creëren in de woonkamer, maar niet een houtenvloer wilt plaatsen omdat hout onderhoud nodig heeft, kunt u ervoor kiezen om de houtlook vloertegels te bestellen. Deze tegels zijn er exact uit als houtenplanken, echter zijn het tegels en hebben ze geen onderhoud nodig. De structuur die in de tegel zit maakt het geloofwaardig en daardoor ziet het er dusdanig uit als een echte houten vloer. Vroeger was de tegel glad en dat gaf het vaak weg dat het niet echt hout was. Om de belevenis van houtlook tegels mee te maken, kunt u het best showrooms voor tegels bezoeken.

Zoekt u naar vloertegels woonkamer? Direct bij Tegels33! In het aanbod van Tegels33.nl kunt u een ruim assortiment van vloertegels bekijken en bestellen. Ook kunt u de houtlook vloertegels en nog veel meer andere tegels gewoon in de showroom komen bekijken. 6 dagen per week is de showroom geopend. Voor degene die doordeweeks werken is het ook mogelijk om op zaterdagen langs te gaan. Wanneer u de houtlook tegels in het echt ziet, verwerkt als een vloer, ziet u direct waarom deze vloertegels zo immens populair zijn. Waar wacht u nog op? Bezoek de showroom en laat u inspireren door de verschillende tegels die er staan tentoongesteld!

Voor de huismus is het ook mogelijk om een gratis proeftegel te bestellen bij Tegels33.nl. Deze tegel kunt u direct online bestellen en binnen 1-3 werkdagen heeft u uw gratis proeftegel direct in huis. Weet u welke proeftegels u gaat aanvragen? Vraag er tot max. 5 stuks aan en ontvang deze kosteloos in uw brievenbus! Voor advies op maat kunt u het best de showroom bezoeken, echter kunt u ze ook bereiken via live chat, telefoon of per e-mail.