Woning en Tuin

Laat je gras compleet verzorgen

Heb je geen tijd of weet je niet hoe je een kunstgras gazon moet leggen, voor de kunstgras prijs hoef je het niet te laten. De specialisten van van grasengroenkunstgras.be verzorgen dit namelijk van a tot z voor je, wil je ook andere werkzaamheden in je tuin laten verzorgen is dit goed mogelijk. Op de werkzaamheden die zijn uitgevoerd heb je altijd garantie, mocht er onverhoopt een probleem ontstaan wordt deze kosteloos hersteld door het bedrijf.

Verschillende tarief opties

Voor het leggen van kunstgras zijn er verschillende opties, afhankelijk van welk pakket je kiest betaal je de kunstgras prijs. Bij het complete pakket, waar ook de grond wordt afgegraven en afgevoerd is de prijs het hoogst. Maar je kunt deze prijs reduceren door zelf de handen uit de mouwen te steken, hierbij graaf je zelf de grond af en vul je de grond ook weer aan met grond. Je kunt ook kiezen om grasengroenkunstgras.be het betongranulaat te laten verzorgen, bij het voordeligste pakket dien je dit zelf te doen.

Voordelig een perfecte grasmat

Je hebt voor een voordelige kunstgras prijs al een mooie grasmat in de tuin liggen, wil je echter een exclusief gazon dan lopen de prijzen op die je ervoor betaald. Voordeel van de duurdere soorten gras is wel, dat deze niet van echt zijn te onderscheiden. Zonder een goede kantopsluiting kun je kunstgras niet leggen, soms is het gras goed op te sluiten met een bestaand terras of de onderregel van een schutting. Heb je dit niet dan kun je de kantopsluitingen gebruiken van grasengroenkunstgras.be.