Veiligheid

Ademluchttoestellen voor de veiligheid thuis!

Ademluchttoestellen

ademluchttoestellenOm ervoor te zorgen dat mijn vrouw en kinderen altijd veilig zijn, heb ik ervoor gekozen om ademluchttoestellen aan te schaffen. Het is namelijk zo dat wij in een redelijk brandbare woning wonen en daarom wilde ik het zekere voor het onzekere nemen. Daarbij heb ik ervoor gekozen om dit te kopen, zodat wij altijd goed weg kunnen komen bij een mogelijke brand. Door het materiaal waar ons appartement van is gemaakt, zal er dan veel rookontwikkeling zijn. Daardoor is ademen een stuk moeilijker en kun jij zelfs flauw vallen. Dit weet ik allemaal, omdat ik zelf werk als aannemer en daarvoor deze risico’s moet kennen.

ademluchttoestellen

Tip

Deze ademluchttoestellen heb ik gekocht in de webshop van G4s safety solutions. Ik kende hen al doordat ik hier ooit een AHBO cursus heb gevolgd. Toen was ik enorm tevreden over hun diensten en daardoor had ik ook veel vertrouwen in hun producten. Dit bleek uiteindelijk terecht, want ik had mijn bestelling al binnen 2 dagen in huis. Eerst wist ik niet goed wat ik nodig had, dus toen heb ik een mail gestuurd met de vraag om advies. Daarop werd ik heel erg aardig terug gebeld door een vrouw die daar in dienst is en die heeft toen verder gevraagd naar mijn situatie. Dit heb ik als ongelofelijk prettig ervaren en mede daarom zou ik hen aan iedereen aanraden. Mocht jij dus op zoek zijn naar iets met betrekking tot veiligheid, neem dan zeker een kijkje op hun website voor het hele aanbod.